H

otel svojim gostima daje mogućnost jutarnjeg aerobika sa instruktorom, dječji klub, animacijski program za djecu i odrasle orijentiran na sportsku zabavu - turnir u stolnom tenisu, utrkivanje na vodenim biciklima i kajacima, razne plivačke aktivnosti, a uz to i građenje dvorca od pijeska na susjednoj pješčanoj plaži, odbojka u vodi, karneval, ...

V

ama na raspolaganju stoje - dva stola za stolni tenis, iznajmiti vodene bicikle i kajake. Možemo rezervirati zemljano tenisko igralište smješteno u blizini.

H

otel organizira cjelodnevni izlet brodom do nacionalnih parkova Kornati i Telašćica i druge izlete s obzirom na ponudu prijevoznika. Za strastvene bicikliste, naš otok je idealni teren sa monogo staza označenih prema stupnju težine - naravno, osiguravamo mapu staza i spremanje bicikli.

I

zvrsni uvjeti postoje i za rolanje i brdske šetnje. Atrakcija je pogled na susjedne otoke sa tvrđave Sv. Mihovil. Za vrijeme boravka može se savladati i ronilački tečaj, a iskusniji mogu napraviti i nekoliko urona u ronilačkom centru smještenog u blizini. Udaljen par minuta hoda je i dječji park sa više trampolina i dvorcem na napuhavanje.